marți, 18 mai 2010

Ore in Bulgaria. Lefteri.

Da, ma gandesc ca toti va intrebati ( toti in afara de Anita) ce e cu titlul. Ei bine, iata ca 7A'u face prostii. Careva destept din clasa s-o trezit sa arunce cafea pe geam si trebuie sa plateasca tot poporu' la director. Dar ce sa-i faci cand e criza si nu este bani ma, nu este bani!
In fine, ne muta dira la subsol, dar macar nu sunt camere, poti chiuli, poti fuma in buda aia vai-si-amar de ea, distractie.
Da, in concluzie, cu fiecare prostie pe care o facem ne mutam tot mai jos cu un nivel. Dupa standardele minunatei mele colege Anita ( nu, nu e ironie. chiar e minunata) in curand vom ajunge sa facem ore in Bulgaria :)). Foarte tare frate. Ah, looking forward.
Mai, cafeaua ca si cafeaua, dar ati uitat ca mai trebuiesc jaluzele si in cabinetul de engleza? Ati uitat ca trebuie sa mearga si 7C'u in excursie? Ma, sa va fie rusine.
Dar.. cine plateste toate astea? Tinu! :-bd
Prea luminatul nostru coleg Tinu a rupt, cu bunavointa altor colegi la fel de rasariti, o jaluzea. Ma, daca mergi la magazin sa cumperi una de-aia, e maxim 20 de lei. Dar hei, unde mai pui faptu ca inca vreo juma de scoala mai trebuie sa isi puna jaluzele si sa schimbe tablele? Deci, dira noastra cere 175 de lei ca no, si muncitoru' ii om si trebe platit ca sa se urce pe o scara si sa inlocuiasca piesa rupta. Fa, ii dai o palinca la nenea si se suie acolo si iti pune aia noua la loc.
Deci, vedem ce va fi maine.
Ah, era sa uit. Ne-a adus tezele la romana azi.
Cea mai tare nota: 6. 90
Cea mai mare nota: a mea \:d/.
Pace, ca-s fericita rau. >:d<

3 comentarii:

  1. LOL ,asa deci poganita nu mai are bani :)) ce amuzant. :P La subsol ? ce tare frate , acolo puteti urla cat vreti ca nu va aude nimeni:D

    RăspundețiȘtergere
  2. wtf, daca mergem in jos ajungem in bulgaria ? oO


    http://www.betainterlines.ro/calculator-online-preturi-jaluzele-verticale?material=delta&lungime=0,2&latime=3&submit=Calculeaza

    hahahahahah, daca luam latime = 0,2m si lungime = 3m iese 15 lei :))

    de fapt, in afara faptului ca nu sunt camere si hai sa zicem ca nu controleaza nimeni baia si puteti voi fuma (desi asa credeti voi, nu e sigur ca nu o controleaza) nu vad nimic avantajos.. si hai gata ca deja iti depasesc articolu.

    ps : eu am luat 9

    luca here. pwp

    RăspundețiȘtergere