luni, 8 noiembrie 2010

Prea multa agitatie.

Am scris o "mini-descriere" azi, cat ma plimbam in parc. Imi imaginez ca toti va ganditi "duuh, cum sa te plimbi singura in parc?:/". Bine, nu va imaginati ca am mers in parc si m-am pus pe o banca si am stat si m-am uitat la cer. Am trecut pur si simplu printr-un parc cat am mers sa-mi reincarc cartela. :))
"Parcul e gol. Frunzele galbene danseaza purtate de vantul rece, zboara in aerul intepator, sfarsind pe trotuarul crud si umed. Bancile pustiite isi spun povestile scrijelite, in bataia vantului.
In departare se vad lumini, aceleasi lumini care nu au de gand sa inceteze vreodata din a se insufleti una pe alta, lumini zgomotoase care alearga incontinuu si neincetat, neobosite si neatinse de liniste."
Si ma gandeam cat de mult se agita toata lumea din jur. Opresti pe cineva pe strada si iti spune "stai, nu am timp acum, ma grabesc. vorbim altadata". Pai stai frate, crezi ca altadata o sa ai timp? Toti functionam asa. Toti alergam dupa timp ca niste copii mici dupa dulciuri sau alte chestii de genu' care aparent ii fac fericiti, toti ne grabim spre ceva ce nu o sa atingem, oricum, niciodata. Si bine,nu ca as vrea sa zic ca e bine sa-ti pierzi timpul, nu intelegeti gresit, dar ma gandeam ca nu mai are nimic niciun farmec. Totul se rezuma la a termina ceva cat mai repede ca sa-ti ramana cat mai mult timp pentru... Pentru ce? Nu stiu, probabil pentru stat pe mess, pentru seriale online sau pur si simplu pentru stat si uitat pe geam. Mi se pare aiurea. Suntem incapabili de a ne controla si de a ne impune un stil propriu si unic de viata, fiecare se "grabeste". Pentru ce? Pentru ce naiba va grabiti toti?

2 comentarii:

  1. Bine, inteleg ca nu iti place graba(nici mie nu imi prea place) , dar sa sti ca involuntar ne grabim si asta fiindca s-ar putea sa intarziem , fapt care s-ar putea sa aibe consecinte destul de grave .
    Oricum , imi place bogul .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ugh asta a fost cea mai 'philosophicha phosthare' de pe blogul asta :D

    RăspundețiȘtergere